Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derincespor Zeki Aygün’ün şahsına mı ait?

Derincespor’un takım otobüsünde Derincespor ve Derince Belediyesi’nin adlarından daha çok belediye başkanı Zeki Aygün’ün adının vurgulanmasına kimse bir anlam veremiyor.

Derincespor'un takım otobüsünde Derincespor

SEBO min 5Şehirlerdeki futbol kulüplerinin birçoğu il ve ilçe belediyelerinden destek bekliyor. Bu destek kimi zaman nakit destek kimi zaman ise diğer yardımları kapsıyor. Derincespor da belediyeden otobüs desteği istedi. Otobüs, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün talimatıyla ayarlandı.

ZEKİ AYGÜN’ÜN ADI HER ŞEYİN ÖNÜNDE

Giydirilmesi de Derince Belediyesi tarafından yaptırılan otobüste, kulübün ve belediyenin adının önüne geçen bir ad dikkat çekiyor. Belediye başkanı Zeki Aygün‘ün adı abartılı bir şekilde otobüs giydirmesine işlendi. Bir takım otobüsünden çok şahıs otobüsü gibi giydirilen Derincespor takım otobüsünü görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

İHTİYAÇLARI MI VAR?

Belediye başkanları, yönettiği il ve ilçelerde her türlü reklam imkanına sahip olan isimler. Billboardlar, otobüs durakları, canlı ekranlar başkanların hizmetlerinin reklamlarını içeriyor. İlçenin futbol kulübüne verilen otobüse Derince Belediyesi ve Derincespor adından daha çarpıcı olarak Zeki Aygün’ün adının yazılması ilçede hoş karşılanmıyor.

Derincespor Takim Otobusu