Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırat Gül: Elenmeyi göze almıştık fakat bu şekilde farklı olması taraftarı demoralize etti

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’nda Ayvalıkgücü Belediyespor’un Kocaelispor’u 4-1 yendiği maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası 2.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur’unda 2. Lig takımlarından Kocaelispor, 3. Lig ekibi Ayvalıkgücü Belediyespor’u ağırladı. Derince Stadı’nda oynanan karşılaşma konuk ekibin 4-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi. Ev sahibi takımın teknik direktörü Fırat Gül önemli olanın ligde şampiyonluk yarışı olduğunu kaydederken Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, hem ligde, hem de kupada gidebildikleri kadar ilerlemek istediklerini söyledi.

“ELENMEYİ GÖZE ALMIŞTIK”

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, “Kocaelispor olarak bu sene ligde şampiyon olmak istiyoruz. Kupada da devam etmek; olsa da olur, olmasa da olur diye planlarımız arasındaydı. Kocaeli şehri iki kere kupa kazandığı için kupa konusunda hassas. Bunun da farkındayım. Ama herkes emin olsun ki; bu sene önceliğimiz; tek yollu hedefe kitlenmek yani lige kitlenmek ve şampiyon olmak. Kadro anlamında daha çok, süre bulamayan oyuncularımıza şans verdik. Genç oyuncularımızın neredeyse tamamını kullandık. Herkesin sahada resmi maç performansını görme şansımız oldu. Bu anlamda hanemize artı yazabiliriz. Skor biraz farklı oldu. Elenmeyi göze almıştık fakat bu şekilde farklı olması taraftarı demoralize etti. Fakat ligde şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda namağlup gidiyoruz. Bunu inşallah sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. Tek hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.