Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan 2 bin adet atkı ve bayrak dağıtacak

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tüm taraftarları sosyal medya üzerinden maça davet etti. Dernek, maç girişinde 2 bin adet Kocaelispor atkısı ve bayrağı dağıtacağını açıkladı.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği

Spor Toto 1. Lig 34. Hafta maçında  Kocaelispor, Manisa FK ile karşılaşacak. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tüm taraftarları sosyal medya üzerinden maça davet etti. Dernek, maç girişinde 2 bin adet Kocaelispor atkısı ve bayrağı dağıtacağını açıkladı.

NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği’nden şu açıklama yapıldı: “Kocaelisporumuz, Pazar günü çok önemli bir maça çıkacak ve bu maçı oyuncularımıza 90 dakika boyunca destek vererek bizler aldıracağız. Bu kulübü nasıl ki alt liglerden taraftar olarak bizler çıkarttıysak, yine bu sene de ligde bizlerin azmi ve desteği tutacaktır. Her ne olursa olsun son düdüğe kadar oyuncularımıza destek verecek, onları motive edecek ve bu maçı kazanmak için tribünlerde ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız.

MAÇ PAZAR GÜNÜ

Pazar günü tüm şehir Kocaeli Stadyumu’nda 90 dakika boyunca sevdasını destekleyecek! Hodri Meydan Taraftarlar Derneğimiz maç günü stadyumda taraftarlarımıza 2.000 adet atkı ve 2.000 adet bayrak dağıtarak tribünlerimizde görsel bir bütünlük olmasını sağlayacak. İlçelerden otobüsler kaldırılacak ve taşıma kolaylığı sağlanacak. Tüm futbolcularımıza ve Türkiye’ye Kocaelispor isminin büyüklüğünü bir kez daha göstermek için Kocaeli’de yaşayıp bu şehrin ekmeğini yiyen herkesi Pazar günü Kocaeli Stadyumu’na sevdasına sahip çıkmaya davet ediyoruz!”