Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor Stadı’na bir sezonda verilen hasar 1 milyon 420 bin 853 lira!

Kocaelispor’un 2. Lig’de oynamış olduğu iç saha maçlarında stat içinde meydana gelen hasarlar nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kocaelispor’a 1 milyon 420 bin 853 liralık borç çıkarıldı.

Kocaelispor’un 2. Lig’de oynamış

Kocaelispor’un 2. Lig’de oynamış olduğu iç saha maçlarında stat içinde meydana gelen hasarlar nedeni ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kocaelispor’a 1 milyon 420 bin 853 liralık borç çıkarıldı. Kulüp yönetimine yollanan resmi yazı ile 7 Temmuz tarihine kadar borcun ödenmesi istendi. Yaşanan durumdan dolayı sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocaelispor Yöneticisi Veli Başkurt taraftara seslenerek uyarılarda bulundu.

1.5 MİLYONLUK FATURA

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer imzasıyla gönderilen borç yazısıyla birlikte kısa bir paylaşım yapan Başkurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Büyük Kocaelispor taraftarı ve kamuoyuna, bugün Gençlik spor il müdürlüğü tarafından kulübümüze gönderilen yazıyı paylaşmak istedim. Çünkü taraftarımızın ve kent kamuoyunun el birliği ile bu işe dur demesi gerektiğine inanıyorum. Aksi durumda bugün tarafımıza çıkartılan 1.500.000 yakın fatura katlanarak artacak yazıktır günahtır.”