Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Recep Durul’un listesi şekilleniyor!

Kocaelispor’da gözler yarın yapılacak genel kurula çevrildi. Mevcut Başkan Recep Durul’un tek aday olarak gireceği seçimde yönetim listesi de şekillenmeye başladı.

Kocaelispor’da gözler yarın yapılacak genel kurula çevrildi. Mevcut Başkan Recep

Kocaelispor’da kongre üyeleri 24 Mayıs Pazar günü (Yarın) sandığa gidecek. Kulübün mevcut başkanı Recep Durul’un seçime girmeyeceği geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansımıştı. Bunun üzerine Mehmet Yaşar ile Vedat Baştürk’ün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Olağan Mali Genel Kurul’da yarışacağı belirtilmişti. Son yaşanan gelişmelerin ardından iki isim de başkanlığa aday olmazken; mevcut Başkan Recep Durul, seçime tek aday olarak girecek.

YÖNETİM LİSTESİ

Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak Olağan Mali Genel Kurul’da Recep Durul’un listesinde yer alacak isimler de belli olmaya başladı. Listede şu isimlerin yer alması bekleniyor: Veli Başkurt, Engin Arat, Serkan Akpolat, Kani Fakir Kaçar, Abidin Akyol ve Ahmet Arık. Diğer isimlerin ise ilerleyen saatlerde belli olması bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği
Sıradaki Haber Kağıtspor bu hafta da kürsüden inmedi