Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Örgüt İzmit’i yalnız bıraktı!

CHP’liler dün akşam şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen yönettikleri ilçenin takımı İzmit Belediyespor’u yalnız bıraktı. Örgütten sadece Engin Taşdemir maçı izlemeye giderken, takımı sosyal medyadan kutlayan tek isim milletvekili Harun Özgür Yıldızlı oldu.

CHP’liler dün akşam şampiyon

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Play-Off Final serisinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi’ni 3-2 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi. İzmit’te oynanan maçı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve kulüp yöneticileri takip etti. Şampiyonluğunu ilan eden İzmit’in takımını izleyenler arasında çok sayıda İYİ Partili de vardı. Maçı takip eden tek il başkanı Saadet Partili Zafer Mutlu oldu.

İZLEMEDİLER

Seyirciler arasında eksik olan ise CHP’liler oldu. CHP’li olarak sadece birkaç il yöneticisi, eski vekil Hikmet Erenkaya, CHP SKM Başkanı Avukat Mehmet Nazım Gençtürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Engin Taşdemir tribünlerdeydi. Kutlamalar sırasında gözler CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı, İzmit ilçe başkanı Gökhan Darcan’ı, belediyenin meclis üyelerini, parti yöneticilerini ve milletvekillerini aradı ancak hiçbiri maçı izlemedi.

KUTLAMA MESAJI DA YOK

Maç sonrasında şampiyon olan İzmit’in takımıyla ilgili CHP’lilerin kutlama mesajı yayınlamaması da dikkatlerden kaçmadı. İl başkanı Bülent Sarı, ilçe başkanı Gökhan Darcan, milletvekilleri Nail Çiler ve Muhip Kanko İzmit’in takımını kutlamak için bir mesaj bile yayınlamazken, milletvekili Harun Özgür Yıldızlı hem takımı hem de belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i yayınladığı mesajla tebrik etti.

SADECE YILDIZLI

Harun Özgür Yıldızlı’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Play-Off Final serisinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi’ni 3-2 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’mızı tebrik ediyorum. İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve kulüp yöneticilerimizi emek ve mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, önümüzdeki sezon Süper Ligde perilerimize başarılar diliyorum.”