Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonunda yendik!

Kocaeli Stadyumu’nda Yılport Samsunspor’la mücadele eden Kocaelispor 45+2’de Benhur Kevser’in attığı golle üç puanı yakaladı.

Kocaeli Stadyumu’nda Yılport Samsunspor’la

TFF 1.Lig’de Ümraniyespor’a mağlup olan, Ankaragücü ile ise deplasmanda golsüz berabere kalan Kocaelispor, 3. hafta maçında bu akşam ligin güçlü ekiplerinden Yılport Samsunspor’u ağırladı. Kocaeli Stadyumu’nda oynanan maçı 3 bine yakın taraftar takip etti. Rakibine boş alan vermeyen Kocaelispor savunma ve orta sahada kapılan toplarla hızlı hücuma çıkmaya çalıştı.

BENHUR TOPU AĞLARA GÖNDERDİ

45+2’de sol taraftan Michael Pereira’nın açtığı ortaya iyi bir kafa vuruşu yapan Benhur Keser, topu ağlara gönderdi ve Kocaelispor 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda Kocaelispor’un 2021-2022 sezonundaki ilk golü oldu. İlk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda topla daha fazla oynayan Samsunspor’a kaleci Korcan net kurtarışlarla izin vermedi. Temsilcimiz Kocaelispor kontrataklarla ikinci gol ararken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Kocaelispor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla ilk galibiyetini alan Kocaelispor, puanını 4’e yükseltti ve milli araya mutlu girdi. Lige verilecek milli ara sonrasında Kocaelispor, 4.hafta maçında deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.