Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tepki toplayan yazar Kocaeli’de!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İdlib'de şehit olan 33 askerle ilgili olarak kullandığı, "Kaybımız varmış gibi konuşuyorlar. Bunlar güzel sözler değil. Ne kaybı yahu? Kayıp falan yok. Yer değiştirdiler. Nasıl olsa herkes gidecek" sözleriyle tepki toplayan Hayati İnanç’ı ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İdlib'de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hayatın İçindeyim” projesi Aktif Yaşlanma programı devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen seminerde Yazar Hayati İnanç, Karamürselli vatandaşlarla buluştu.

KARAMÜRSEL’DE SEMİNER

“Hayatın İçindeyim” projesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ebubekir Ardıç, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEPKİ TOPLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere TRT’de yayınlanan bir programa katılan yazar Hayata İnanç’ın, İdlib’de şehit olan 33 askerle ilgili olarak kullandığı, “Kaybımız varmış gibi konuşuyorlar. Bunlar güzel sözler değil. Ne kaybı yahu? Kayıp falan yok. Yer değiştirdiler. Nasıl olsa herkes gidecek” sözleri büyük tepki çekmişti.