Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maraşlı Celal Kimdir? Maraşlı Kimdir?

Maraşlı Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Maraşlı Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var. Maraşlı Celal Kimdir sorusu sık sık soruluyor. İşte Maraşlı Celal hakkındaki her şey.

Maraşlı Oyuncuları sık sık

ATV’nin reyting rekorları kıran yeni dizi Maraşlı’nın oyuncuları beğeniyle takip ediliyor. İzleyiciler, Maraşlı Oyuncuları, Maraşlı Oyuncu Kadrosu aramalarını sık sık yapıyor. Özellikle Maraşlı Celal Kimdir, Maraşlı dizisi başrolünde Burak Deniz Maraşlı Cemal karakterini canlandırıyor. Maraşlı Celal Kimdir? Sorusunun cevabını bu içerikte bulacaksınız.

Maraşlı dizisi konusu, Maraşlı Celal’in Mahur’u kötü adamlardan korumasını konu ediniyor. Bununla birlikte aşk, mafya gibi ilişkiler dizide işleniyor. İzleyiciler, Maraşlı dizisine yoğun ilgi gösteriyor.

Maraşlı Celal Kimdir?

Maraşlı, Maraş doğumlu eski bordo bereli Özel Kuvvetlerde yıllarca görev yapmış bir askerdir. Kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenmiştir. Kendisine bir sahaf açan Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır.

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz, Türk oyuncu. 1991’de İzmit’te doğup büyüdü. İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan, Kaçak, Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye dizilerinde rol aldı.

Marasli Burak Deniz

Maraşlı Oyuncuları… Maraşlı Oyuncu Kadrosu