Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maraşlı Dizisi Hangi Gün… Maraşlı Saat Kaçta?

Maraşlı dizisini ilgiyle takip eden izleyiciler, Maraşlı Hangi gün, Maraşlı saat kaçta başlıyor, Maraşlı Hangi kanalda gibi sorular soruyor. Maraşlı dizisi ile ilgili tüm bilgiler için haberimize göz atabilirsiniz. İşte Maraşlı ile ilgili tüm bilgiler.

Maraşlı dizisini ilgiyle takip

ATV’nin reyting rekorları kıran yeni dizi Maraşlı’nın oyuncuları beğeniyle takip ediliyor. Maraşlı dizisi başrolünde Burak Deniz Maraşlı Cemal karakterini canlandırıyor. Diğer bir başrol oyuncusu ise Alina Boz. Mahur’u canlandıran Boz, zengin babanın güzel ve korunması gereken kızı. Peki, Maraşlı dizisi hangi gün, hangi kanalda? Maraşlı ne zaman, saat kaçta? Maraşlı canlı izle! İşte ayrıntılar…

MARAŞLI HANGİ GÜN, MARAŞLI NE ZAMAN?

marasli ne zaman marasli saat kactaMaraşlı 25 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Maraşlı dizisi her pazartesi günü saat 20.00’de yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU

Maraşlı dizisi konusu, Maraşlı Celal’in Mahur’u kötü adamlardan korumasını konu ediniyor. Bununla birlikte aşk, mafya gibi ilişkiler dizide işleniyor. İzleyiciler, Maraşlı dizisine yoğun ilgi gösteriyor.

Maraşlı Oyuncuları… Maraşlı Oyuncu Kadrosu