Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak'tan Erdoğan'a cevap verdi

EYT Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Ne istediklerini kimse bilmiyor, 38 yaşında emeklilik bekliyorlar" sözlerine yanıt verdi.

EYT Dernek Başkanı Gönül

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT Derneği) Başkanı Gönül Boran Özüpak, bir haber portalına yaptığı açıklama ile AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a cevap verdi. Erdoğan’ın “Ne istediklerini kimse bilmiyor, 38 yaşında emeklilik bekliyorlar” sözlerine cevap veren Özüpak şöyle konuştu: “Sesimizi duymuyorlardı, kulaklarının dibinden seslendik. Cumhurbaşkanımızın bugünkü açıklaması doğru değil. 38 yaşında değiliz, 45-50 yaş aralığındayız. Danışmanlarının verdiği bilgiler cumhurbaşkanını yanıltıyor.

YANLIŞ BİLGİLENDİRME
38 yaşında emekliliği de biz onaylamıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı sayımız ve maliyetimiz konusunda yanlış bilgilendiriliyor. Bu yanlış bilgilendirmenin sürdüğünü düşünüyoruz. Bu mağduriyeti görmesi lazım. Mücadelemize MHP de destek veriyordu. Ama daha sonra çekimser davrandı, özellikle Devlet Bey’in ‘erken emeklilik istiyorlar’ sözünü kabul etmiyoruz. Biz erken emeklilik değil, hak ettiğimiz emekliliği istiyoruz.”

GoYnuYl Boran OYzuYpaktan ErdogYana cevap. min