Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYT’liler Twitter’i salladı: Millet Nefes Alamıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) yöneticileri dün akşam önemli bir Tag etkinliğine imza attı. #MilletNefesAlamıyor Tag’ını Trend Topic yapan EYT’liler Türkiye’de yaşanan emeklilik haksızlığına dikkat çekti. EYT SYDD Basın Sorumlusu Alper Özüpak konuyla ilgili sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir mesaj yayınladı.

ÖZÜPAK’TAN AÇIKLAMA

Özüpak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Dün Twitter’de yaptığımız çalışma bugünde gündemde kalmaya devam ediyor. #MilletNefesAlamıyor diye Tweet atmaya başladık. Bütün ülkede çoluk çocuk, siyasetçi, esnaf işçi emekçi Tag’ı sahiplendi. Destek olmaya devam ediyor. Halk bunaldı, nefes alamıyor. Bu zor süreci işçi ve emekçinin yanında kalmayarak yöneten siyasetçiler maalesef sınıfta kaldılar.

BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ

Halkımız ve işçi sınıfı artık her şeyin farkında ve biz EYT’liler birleşerek kazanacağız. Hak davası diye yola çıktık ve bugün ülkemizde yakmadan yıkmadan her gün gündemde olmaya çalışarak hakkımızı aramaya devam ediyoruz. Hakkımızı alana kadar da bu kararlılığı sürdüreceğiz. Haklıyız ve EYT kazanacak.”