Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sekapark A.Ş. aylık 33.5 bin liraya makam aracı kiraladılar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Sekapark A.Ş. makam aracı kiralama ihalesine çıktı. Pazarlık usulü ihaleye tek firma katıldı. Aylık 33 bin 500 liraya kiralanan araçları hangi kimler kullanıyor merak konusu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Yağ kuyrukları, her geçen gün artan ve dayanılmaz hale gelen elektrik faturaları, akaryakıt zamları, meyve ve sebze dahi satın alamayacak hale gelen vatandaşlar bir tarafta, lüks araçları, pahalı takım elbiseleri, lüks yaşamları ile kamu yöneticileri, iktidar temsilcileri diğer tarafta… Türkiye büyük bir adaletsizlik tablosuna ev sahipliği yapıyor. Ülkenin hemen her bölgesinde kendini gösteren bu durum Kocaeli’de de eksik olmuyor. Özellikle kimi belediye yöneticileri lüks makam araçları ile dolaşmayı iş sayıyor.

TOPLAM BEDEL 603 BİN TL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde kimi bürokratların lüks araçları dikkat çekiyordu. O araçlar genel olarak belediye iştiraki şirketler tarafından kiralanıyor, daha sonra büyükşehir bürokratlarının hizmetine veriliyor. Benzer bir kiralama ihalesi 17 Şubat’ta gerçekleştirildi. Pazarlık usulü ile gerçekleştirilen ihaleye tek bir firma katıldı. İhaleye katılan firma 18 aylık 7 araç kiralama işini 603 bin TL’ye kazandı. Araçları için aylık 33 bin 500 lira ödeme yapacak olan Sekapark A.Ş. bu araçları şirket bünyesinde mi kullanılıyor yoksa bu araçlar teamül gereği yine büyükşehir bürokratlarının hizmetine mi verildi bilinmiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ndeki 1.5 milyonluk makam aracı kimin?