Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Sağlık’tan ‘torpilli atama’ açıklaması: Savunmayı yaptık

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ‘torpilli atama’ olarak ifade edilen Sayıştay bulgusuyla ilgili, “Geçtiğimiz yıl gelen müfettişler bizim de meslekte yükselme sınavına tabi olduğumuzu ifade etti. Biz savunmayı yaptık cevap bekliyoruz” dedi.

İSU Genel Müdürü Ali

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İSU’nun 2022 yılı ikinci olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirilen mecliste 14 gündem maddesi görüşüldü. Mecliste, İSU’nun 2023 yılı tahmini gelir bütçesi 3 milyar 580 milyon, gider bütçesi ise 4 milyar 430 milyon TL olarak belirlendi.

“SAVUNMAYI YAPTIK”

Sayıştay’ın İSU Genel Müdürlüğü ile ilgili hazırladığı raporda ‘torpilli kadro atamaları’ olarak ifade edilen bulgular hakkında CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e cevap veren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Su kanal idareleri meslekte yükselme sınavına tabii değil. Tüm atamalar yönetim kurulu kararı ile alınır. Orada kimin nasıl atanacağı belirlenmiştir. Geçtiğimiz yıl gelen müfettişler bizim de meslekte yükselme sınavına tabi olduğumuzu ifade etti. Biz savunmayı yaptık cevap bekliyoruz” dedi.

İSU’da torpilli atamalar haberi için tıklayın