Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİP güvenli mi, BİP kimin, BİP indirme

BİP, WhatsApp’a alternatif bir yerli mesajlaşma programı olarak öne çıkıyor. BİP indirme işlemleri büyük ölçüde arttı. Peki BİP güvenli mi?, BİP özellikleri nelerdir?, BİP kimin, BİP yerli mi? sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz?

BİP, WhatsApp’a alternatif bir

WhatsApp’ın kişisel bilgilere kolayca erişimi sağlayan yeni politikası üzerine tepkiler var. Bu tepkilerle birlikte bu programı kullananlar Türkiye’de yeni bir arayışa girdi. Telegram en çok tercih edilen uygulama olurken yerli mesajlaşma programı BİP de yüzbinlerce kişi tarafından indirildi. Bip güvenli mi sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. BİP indirenler uygulamanın özelliklerini merak ediyorlar.

BİP KİMİN?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, tüm operatör abonelerinin kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

BİP İNDİR

BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir. Bu programlardan BİP indirebilirsiniz.

BİP GÜVENLİ Mİ?

BİP güvenli mi sorusu üzerine, “BiP’teki tüm veriler yüksek güvenlikli şifreleme ile Türkiye’deki Turkcell veri merkezlerinde korunuyor. Dünya çapında 53 milyonun üzerinde indirilen BiP uygulaması her geçen gün eklenen yeni özellikleriyle daha da gelişiyor. BiP, mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama özellikleri ile hem bilgisayarlar hem de mobil cihazlardan kesintisiz iletişim sunuyor. HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşme yapma imkânı da sağlayan BiP’te Gece Modu, Kişiselleştirilmiş Menü gibi farklı özellikler de yer alıyor. BiP’in fark yaratan yetenekleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. BiP’e özel kaybolan mesaj yeteneği sayesinde, gönderilen mesajlar seçilen süre boyunca takipçinin sohbet ekranında görünüyor ve belirlenen süre dolunca otomatik olarak siliniyor” açıklaması yapıldı.