Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit seddi! Kamyonlar girmesin diye üç girişi de kapattılar

İzmit Belediyesi, Vakıf İş Hanı’nın yapımı için İzmit Birlik Limited Şirketi’ne ait kamyonların Fethiye Caddesi’ne girmemesi için üç girişi de kapattı. Sadece Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Cumhuriyet Bulvarı’ndan giriş yönü açık tutuldu. İzmit’in önlemleri Çin Seddi’ni akıllara getirdi. İzmit Belediyesi’nin önlemleri “İzmit Seddi” olarak yorumlandı.

İzmit Belediyesi, Vakıf İş

Nazim Ozgun Erbulan 1İzmit Fethiye Caddesi ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan Vakıf İş Hanı için esnaflar birleşmiş, girdikleri ihaleyi de kazanmıştı. Esnafların oluşturduğu İzmit Birlik Limited Şirketi tarafından yeniden yapılacak iş merkezi mayıs ayında yıkılırken yapımına bir türlü başlanmadı. Şirket, güzergah için hem İzmit hem de Büyükşehir Belediyesi’ne başvururken İzmit Belediyesi Cumhuriyet Bulvarı’ndan girişe izin verdiğini belirtti. Büyükşehir ise 4 ana alter olduğunu, Cumhuriyet Bulvarı’ndan girişe izin vermeyeceklerini bildirdi.

ÜÇ GİRİŞ DE KAPATILDI

İzmit Birlik Limited Şirketi konuyla ilgili Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından hem UKOME hem de Emniyet’ten İnönü Caddesi’nden Fethiye Caddesi’ne giriş için izin alınırken bugün akşam saatlerinde iki kamyon 10’ar ton malzeme ile caddeye girecekti ancak İzmit Belediyesi, hem Fethiye’ye İnönü Caddesi’nden girişi hem Acısu mevkiinden girişi hem de İstiklal Caddesi’nden girişi malzemelerle kapattı.

SADECE CUMHURİYET BULVARI’NDAN İZİN VAR

İzmit Birlik Limited Şirketi kapanan yolların ardından araçlarını sokamadığı için erteleme kararı aldı. Konu emniyete bildirilirken söz konusu olay hakkında tutanak tutulacağı öğrenildi. İzmit Belediyesi yetkilileri sadece Cumhuriyet Bulvarı’ndan (Yapı Kredi Bankası mevkii) girişe izin veriyor.

804b2584 b4f3 422e 8bb9 7e9ad49d1300 e5e03de4 c5cf 4e11 b2d5 dc9aea4d3e04 e57a88fc fd67 41e3 9e57 9cef88e79e10 f42ef498 845b 4bf0 a024 f906721e8d0e

Fethiye Caddesi’ni yapan firma temsilcisi: Ben ciddi zarara uğradım

Fethiye Caddesi’nin neden kapatıldığını Torun açıkladı

Tahir Büyükakın’dan Vakıf İş Hanı için güzergah yorumu!

Ali Güney: Alakasız taşlar Hakan Çakar: Siyasi hamle