Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Orada bir vekil var uzakta… Mehmet Aşıla yaşıyormuş!

Yeniden Refah Partisi’nden Kocaeli milletvekili seçilen, seçildikten sonra kentimizle bütün bağını kesen Mehmet Aşıla Ankara’da ortaya çıktı. TBMM’de söz alan Aşıla merhum Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümüyle ilgili konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nden Kocaeli

ugurYeniden Refah Partisi’nden Kocaeli milletvekili seçilen, seçildikten sonra kentimizle bütün bağını kesen Mehmet Aşıla Ankara’da ortaya çıktı. TBMM’de söz alan Aşıla merhum Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümüyle ilgili konuştu. Mehmet Aşıla’nın konuşmasında şu ifadeler yer aldı; “Ölümünün 13’üncü seneidevriyesinde merhum Erbakan Hoca’mızı rahmetle, minnetle, özlemle anıyoruz. Merhum Erbakan Hoca’mız daima hayrın yanında, şerrin ise karşısında duran bir liderdi.

İSLAM ALEMİNE YOL GÖSTERDİ

Erbakan Hoca’mızı aklımıza getirdiğimiz zaman dilimize düşün ilk kelimeler aldanmayan ve aldatmayan bir lider oluşuydu. Bütün hayatı boyunca tüm milletimize ve İslam âlemine âdeta bir pusula gibi yol gösterdi. Erbakan Hocamız nesillere istikamet veren liderdi, hidayeti ve ferasetiyle dava şuuruna sahip, istikamet üzere milyonların yetişmesine vesile olan bir liderdi. Hepimizin üzerinde çok büyük emeği ve hakkı olan muhterem Erbakan Hocamıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, mağfiret diliyorum. Sevdası sevdamız, duası duamız, gayesi gayemiz olsun diyor, Yüce Meclisi saygıyla selamlıyorum.”