Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ellibeş’e cevap verdi: Kimin FETÖ’cü olduğunu halkımız biliyor!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. Yıldızlı, “Halkımız kimin FETÖ’cü olduğunu kimi olmadığını çok iyi biliyor” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Uğur EnçSebahattin AydınCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir’le birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İl yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Yıldızlı gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Yıldızlı’nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “İktidar her sıkıştığında konuyu 15 Temmuz’a bağlıyor. Konuşacak bir şeyleri kalmadığı, sokağa çıkamayacak pozisyonda oldukları için bunu tekrarlıyorlar. Hemen FETÖ’cüsün yaftasını yapışıyorlar.

GÜLEN’İN ELİNİ ÖPEN

Sayın Mehmet Ellibeş genel başkanımıza FETÖ atıfında bulunmuş. Mehmet Ellibeş’e sormak istiyorum bir belediye başkanları vardı, Fethullah Gülen’in elini öpen. O eli acaba yıkamış mı? Halkımız kimin FETÖ’cü olduğunu kimin olmadığını çok iyi biliyor. 19 Mayıs’ta Kocaeli’de kitap fuarı vardı. Erdem Özveren denilen zat o gün 12. Kitap Fuarı’nda cumhuriyet düşmanı, Atatürk’e hakaret eden, kadın valinin eli sıkılır mı diyen bir zatta kendi kongre merkezlerini verip seminer düzenletmişler.

BÜYÜKAKIN’A YÜKLENDİ

Bu arkadaşın açıklamaları Twitter’de var. Böyle bir adama Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nasıl kapılarını açar? Bu seminerin kayıtları var mı? Varsa bunları açıklasınlar da Kocaeli halkı görsün. Bir Ensar kapatırsınız, beş Ensar açarım diyen, yüz yıllık hesaplaşmalardan bahseden cumhuriyetçi Tahir şimdi bu zatı kitap fuarına çıkarıp hakaret ettiriyor.

KAÇAK GÖÇMEN SORUNU

İki gün önce Gebze’de bir tır durduruluyor. Şoförün ehliyetinin yetersizliğinden bir otoparka çekiliyor bu tır. Ve hemen peşinden insanlar tır kasasından atlayarak kaçıyor. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Kocaeli toplumu bu konudan ciddi anlamda rahatsız. Bu konulara daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyorum.”

CHP’LİLER KİTAP FUARI’NA GİTTİ Mİ?

Toplantı sonrasında CHP’lilerin Kocaeli Kitap Fuarı’nı ziyaret edip etmediği sorulan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, “CHP Grubu olarak gitmedik. Kitap Fuarı’nı bireysel olarak arkadaşlarımız ziyaret etti. Engin bey katıldı Kitap Faruı’na. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekilimiz Engin Taşdemir de Kitap Fuarı’na giderek incelemelerde bulundu. Ben kendisiyle de görüştüm” ifadelerini kullandı.