Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
blank
Sebahattin Aydın

MHP Kocaeli cevap gönderdi

“MHP’LİLER AK PARTİ’NİN GÜNAHINI ÇEKMEYE MECBUR” başlıklı bir yazı yazmıştım.

MHP’lilerin ittifak ahengini bozmamak için birçok şeyi yutmak zorunda olduklarını yazmıştım.

Öte yandan Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır’ın, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a yönelik sorularını da gündeme getirmiştim.

MHP’den cevap geldi.

Yazım bu satırlardan sizlerle buluştuğu için verilen cevap da bu satırlardan sizlere ulaşıyor.

MHP Kocaeli’den gelen cevap şöyle:

“Sebahattin Bey Merhaba,

Köşe yazınıza konu ettiğiniz bir siyasi partinin il başkanının partimizle ilgili soruları önceden cevaplanmış ve yersiz sorulardır.

Şöyle ki ;

-Geçen hafta binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Gebze İstişare programımızda Milletvekilimiz Saffet Sancaklı, Metin Geldeş olayıyla ilgili kürsüden yaptığı konuşmada,

‘Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Seçimleri hakkında ben de birkaç kelam etmek istiyorum. O zaman konsey seçimi yapıldığında büyük bir haksızlık yapıp, seçimi iptal ettirdiler. Daha sonra da bugün FETÖ itirafçısı olan o iti üniversite konsey başkanı yaptılar. O gün olan olaylarda bizim Ülkü Ocaklı kardeşlerimize polis tarafından ters kelepçe uygulandı. Ben de hem emniyet müdürünü hem de İç İşleri Bakanı’nı aradım. Ters kelepçe hainlere takılır dedim. O ters kelepçeyi taktıran müdürü de, ona o emri verenler de bunun cezasını çekecek dedim ifadelerinde bulunmuştur. Ayrıca birçok başka açıklama da yapılmıştır. Bunlar basında yer almıştır. Dolayısıyla bu FETÖ itirafçısına net ifadeler kullanılmıştır.

-Söz konusu cafe ile ilgili gelen bir soruya da İl Başkanımız şu cevabı vermişti :

Bir il başkanının, belediyeden veya herhangi bir kamu kurumundan yer almasını doğru bulmuyorum. O dediğiniz olay hakkında somut olarak konuşmayacağım. Orayı ihaleye veren ben değilim, yapan değilim hiçbir yerinde yokum bu sorunun muhatabı da ben değilim. Rahatsızlığım yok diyemem. Şu anda bana da en çok gelen soru bu. Bir İl Başkanının belediyenin kamu kurumundan yer alması doğru değil.

-Gazeteci Güngör Arslan cinayetiyle ilgili parti yetkililerimiz olayın ilk anından itibaren bu cinayeti kınamış faillerinin yakalanıp cezalandırılması temennisini iletmişlerdir. Bu konuda da gerek emniyet gerek yargı organları hassasiyetle süreci devam ettirmektedir.

Bu il Başkanının zaten cevaplanmış, görüşlerimizin açıklanmış olduğu konuları bir daha sorması sadece algı çalışması görüldüğü için kendisine cevap verilmemiştir.
Ancak sizin bunu köşe yazınıza konu etmeniz sebebiyle size bir açıklama yapma zaruriyeti hissettik.

Biz ülkücüyüz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebildiğimiz için ülkücüyüz. Çok başarılı program ve çalışmalara imza atan MHP Kocaeli teşkilatlarımız Cumhur İttifakı hassasiyetlerine uyarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinde mücadelesine tavizsiz devam edecektir.”

Evet MHP’lilerin cevapları bu şekilde…

Takdir siz sevgili okuyucuların.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ