Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masumiyet Oyuncuları… Masumiyet Dizisi Oyuncuları

Masumiyet Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masumiyet Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var? Masumiyet Dizisi Oyunlarıyla ilgili merak edilen tüm bilgileri sizler için tek haberde derledik. İşte Masumiyet Oyuncuları.

Masumiyet Oyuncuları sık sık

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Dizinin başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi birbirinden sevilen oyuncular paylaşırken onlara Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler de eşlik ediyor.

Masumiyet Dizisi Oyuncuları… Masumiyet Oyuncuları Kimdir?

Masumiyet Ela Yüksel Kimdir?

Masumiyet Ela Yuksel
Masumiyet Ela Kimdir

Masumiyet’te Ela Yüksel, Bahar’ın 19 yaşındaki kızı. Lise bitmiş, üniversite heyecanı başlamış. Her şeyi yapabileceğine inandığı, her yöne sapmak istediği yaşta. Yolun eeeen başında… Tipik bir Z kuşağı mensubu. Bir tıkla dünyayı değiştiririm derken olmayacak bir aşkla koşup kendi dünyası değişecek.

İlayda Alişan Kimdir?

Masumiyet dizisinde Ela’yı canlandıran İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan İlayda Alişan 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır. Daha sonra Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Çukur dizilerinde rol almıştır. 2019-2020 yılları arasında Netflix orijinal dizisi Hakan: Muhafız’da Aylin karakterine hayat verdi. 2019’da Şampiyon’un kadrosuna katıldı. 2021 yılında Gain’in orijinal dizisi Terapist’te Özlem karakterini canlandırdı. İlayda Yüksel, şimdi Masumiyet’te oynuyor.

Masumiyet Bahar Yüksel Kimdir?

Masumiyet Bahar KimdirGenç yaşta anne olmayı seçip üniversitenin kapısından dönmüş olan Masumiyet Bahar hayallerini ve ideallerini çoktan unutmuş, gücünün farkında olmayan sıradan bir kadın. Domestik görüntüsünün altında saklı olan gücü, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla ortaya çıkacak.

Deniz Çakır Kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi’nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat’ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal’dır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Deniz Çakır en büyük çıkışını Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle yaptı.

Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer almaktadır. Namus kavramını sorgulayan dizide, İbrahim Çelikkol, Zuhal Olcay ve Melike Güner de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerdendir. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandırmış. Eş zamanlı olarak Ece Temelkuran’ın aynı adlı kitabından esinlenerek yazılan bunalım komedisi oyunu “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır.” da oynamıştır.

Masumiyet İlker Ilgaz Kimdir?

Masumiyet Ilker Ilgaz KimdirMasumiyet İlker Ilgaz, Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist. Varlık, güç ve gösteriş içinde geçen, kişisel başarılarla taçlanan 35 yıllık hayatı bir gecede tepe taklak olurken, o güne kadar cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı 3. Sayfaya taşınacak.

Serkay Tütüncü Kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya geldi. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamladı. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giydi. Serkay Tütüncü, Survivor’ın 2016 sezonunda Gönüllüler ekibine dahil oldu. Musimiyet dizisinde İlker Ilgazı’ı canlandırıyor.

Masumiyet Banu Kaya Kimdir?

Masumiyet Banu Kimdirİlker Ilgaz’ın kişisel asistanı. Hırslı, yırtıcı bir plaza kadını. Bulunduğu yere aklı, çalışkanlığı ve güvenilirliği ile gelmiş, Ilgaz ailesinin kara kutusu. Kariyeri ve korumak zorunda olduğu hayat standartları dışında önemsediği tek şey, iki yıldır yasak bir ilişki yaşadığı Timur’a olan duyguları.

Asena Tuğal Kimdir?

1 Ocak 1984, İstanbul), Türk oyuncu. 1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, 2000’den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ise, Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey’de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal, Miss International yarışmasında “Miss Smile” ödülü kazanmıştır.

Masumiyet İrem Orhun Kimdir?

masumiyet irem orhun kimdirMasumiyet İrem Orhun, Standart sosyetik güzel etiketinden ‘’içeriklerinin’’ hakkıyla kurtulmuş popüler bir influencer. Babasının prensesi. Uzun süredir bir dargın bir barışık flört ettiği İlker’le evlenmek onun için adeta yerine getirmesi gereken bir sosyal challenge.

Deniz Işın Kimdir?

Deniz Işın, 28 Mayıs 1992 İzmir’de doğmuştur, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve bu süreçte; 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Aynı zamanda, reklam filmlerinde rol alan Işın, FOX’ta yayınlanan “Her Yerde Sen” dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde yer aldı ve son olarak “Sefirin Kızı” projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un “Gece” isimli video klibinde de yer almaktadır. “Masumiyet” dizisinde İrem karakterini canlandırıyor.

Masumiyet Timur Yüksel Kimdir?

masumiyet timur kimdirMasumiyet Timur, hırslı bir beyaz yakalı. Timur, annesinin 40 yaşında, iki çocuklu ama büyümeyen küçük prensi. Kariyerinde istediği atağı bir türlü yapamayan kompleksli Timur için hayatında yolunda gitmeyen her şeyin tek bir sorumlusu var; çocuklarının annesi Bahar.

Tolga Güleç Kimdir?

Tolga Güleç, 20 Eylül 1981 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezundur.

İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Büyük Buluşma dizisi ile yaşayan Tolga Güleç; Poyraz Karayel, Son Çıkış, Hayat Ağacı, Adını Kalbime Yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gece Gündüz, Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar ve Misi dizilerinde rol alan Tolga Güleç, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Mehmet karakterine hayat vermektedir. Tolga Güleç, 1.76 metre boyunda, 74 kilo ve Başak burcudur.

Masumiyet Umut Demirci Kimdir?

Masumiyet Umut KimdirEla’ya platonik olarak aşık olan Umut, her daim güvenli bir liman, vefalı ve fedakar bir dost. Duyguları kadar vicdanı da güçlü.

Masumiyet Ozan Kaya Oktu Kimdir?

Ozan Kaya Oktu, 1996’da dünyaya geldi. İstanbul Film Akademisinde Nazan Kesal’dan ve Hilal Saral’dan oyunculuk eğitimleri alan Ozan Kaya Oktu Tiyatro Teras’ta hem görev almış hem de eğitimlerini tamamlamıştır. Ozan Kaya Oktu, Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandırmaktadır.

Masumiyet Emel Yüksel (Gizem Ergün)

30’larında ilerlerken annesinin erkek arkadaşını bir türlü onaylamamasının sancılarını çeken Emel, yengesine uygulanan aile içi psikolojik şiddetin paçası değil. Hala annesiyle yaşıyor da olsa ablasına kıyasla ondan daha özgür ve annesine göre daha asi.

Masumiyet İsmail Ilgaz (Ertuğrul Postoğlu)

İşi ailesinden önce gelen eski toprak kurt bir iş insanı. Kendini sıfırdan var edip meşakkatli yollardan sınıf atlayan İsmail için mensubu olduğu topluluk her şeyden daha önemli. Ailesinden bile.

Masumiyet Hande Hancı (Asena Keskinci)

Masumiyet Hande KimdirEla’nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande’nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş, annesinin rekabetçi yapısıyla filizlenmiş.

Masumiyet Neval Hancı (Alayça Gidişoğlu)

Çok sevdiği kocası ve despot annesi arasında savrulup giden Neval, rekabetçi ve kıskanç mizaçlı biri. İlk bakışta annesinin hık deyicisi gibi gözükse de, çekirdek ailesiyle birlikte Gülizar’ın gölgesi altında ezilmekten mutlu değil.

Masumiyet Gülizar Yüksel (Rüçhan Çalışkur)

Bir gelinin başına gelebilecek en kötü şey. Kocasını genç yaşta kaybetmesinden sonra oğlu Timur’a olan düşkünlüğü hastalıklı bir hal almış. Severken öldüren cinsten bir anne. Oğlu ve kızları arasında bile evlat ayırırken, sevdiklerine ne kadar zarar verdiğinin farkında değil.

Masumiyet Hale Ilgaz (Hülya Avşar)

İlker’in annesi, belgesel kanallarında gördüğümüz o yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu. Pençeleri oğlunu korumak için her an hazır. Çocuğunun babası İsmail Ilgaz’ınsa, başka türlü hayatta kalamazsın çünkü! Kibirli, snob ve ulaşılmaz kusursuz cemiyet kadını görüntüsünün altında sistematik psikolojik şiddet mağduru bir eş ve yorgun bir anne saklı.

Masumiyet Harun Orhun (Mehmet Aslantuğ)

Steril, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek olan Harun, dünyası kızı İrem’in etrafında dönen gerçek bir ‘’süper baba’’. Babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da, Harun’un babalık sınavı yaşanacak vahşetle birlikte yeni başlıyor.

Masumiyet Yelda Demirci (Selen Uçer)

masumiyet YeldaBahar’ın en yakın arkadaşı, hayattaki tek sırdaşı. Peş peşe kaybettiği anne ve babasının emaneti olan erkek kardeşi Umut, Yelda’nın hayatındaki en önemli insan.