Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili danışman için Derince’ye müfettiş gelecek!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Gökçe, Ak Partili eski milletvekili İlyas Şeker’in danışmanlığını yapan ve 3 yıldır Derince Belediyesi’nde çalışan Onur Polat için müfettiş talep edeceklerini ve 3 yıldır çalışmadan aldığı maaşı geri alacaklarını ifade etti.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen ve belediye yöneticileri de katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe şu ifadeleri kullandı: “Belediyenin tesislerinde asla içki olmayacak. Bunu net olarak söyleyebilirim. Ben seçim öncesinde asla emekçilere dokunmayacağımı ifade etmiştim. Ancak bankamatik personel varsa gözünün yaşına bakmam demiştim.

ŞU ANA KADAR 2 KİŞİ İŞTEN ÇIKARILDI

Şu ana kadar 2 kişiyi işten çıkardık. 2 ay boyunca kart basmamışlar ve seçim çalışmalarında bulunmuşlar, AK Parti’nin SKM’sinde çalışmışlar. Şu anda daha bir çok bankamatik çalışan var. İlyas Şeker beyin danışmanlığını yapan Onur Polat diye bir müdür var. Bu arkadaşı belediyede hiç kimse tanımıyor. 3 yıldır belediyede çalışıyor. Özel kalemden memur yapıldığı için işten çıkartamıyoruz. Ancak müfettiş talep edeceğiz ve inceleme sonrasında gerçekten çalışmamışsa 3 yıllık maaşını geri alacağız.”

Derince’nin borcu 330 milyon lira!

Aşevi basın yayına bağlı… Veterinerlik müdürlüğünü veteriner yönetmiyor!

Derince’ye kent lokantası geliyor!

Tahtalı Göleti’ni biz yapsak YARGILANIRDIK..!