Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aşevi basın yayına bağlı… Veterinerlik müdürlüğünü veteriner yönetmiyor!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Sertif Gökçe belediyenin kurumsal bir yapıda olmadığını belirterek, “Hayvan barınağı zabıta müdürlüğüne bağlı. Veterinerlik müdürlüğü var ancak başına veteriner yok. Aşevi var, basın yayın müdürlüğüne bağlı” dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen ve belediye yöneticileri de katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe şu ifadeleri kullandı: “530 personelimiz var. Belediye bütçesinin en fazla yüzde 40’ının maaşlara ayrılması gerekiyor. Şu anda bunu çok aşmış durumdayız. Personel sayısından ziyade bizi en çok üzen belediyenin kurumsal bir yapıda olmaması. 30 yıl önce kurulmuş bir belediyenin çok daha profesyonel ve kurumsal olmasını beklerdik.

BELEDİYEYE HAKİM OLMAMIZ UZUN SÜRDÜ

Çevre mühendisi, ziraat mühendisi masa başında çalışır. Hayvan barınağı zabıta müdürlüğüne bağlı. Veterinerlik müdürlüğü var ancak başına veteriner yok. Aşevi var, basın yayın müdürlüğüne bağlı. Akla mantığa aykırı bir durum var. Hem müdürlükler hem personel kesinlikle hiçbiri kendi işini yapmıyor. 530 personeli verimli kullansak 150 bin nüfuslu Derince’ye değil 500 bin nüfuslu bir ilçeye bile hizmet edebilirsiniz. Tabi bu konulara hakim olmamız biraz uzun sürdü.”

Derince’nin borcu 330 milyon lira!

Derince’ye kent lokantası geliyor!

Ak Partili danışman için Derince’ye müfettiş gelecek!

Tahtalı Göleti’ni biz yapsak YARGILANIRDIK..!