Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahtalı Göleti’ni biz yapsak YARGILANIRDIK..!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Gökçe, Tahtalı Göleti’nin su havzasına yapılan inşaatları eleştirdi. Göletin ömrünün düştüğünü ifade eden Gökçe, “Biz yapsak yargılanırdık. Hatta belki de görevden alınırdık” dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen ve belediye yöneticileri de katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe şu ifadeleri kullandı: “Önceki yönetim hiçbir şekilde hukuka, kanuna, nizama uymamış. İnanır mısınız 50-60 sene önce köylerde yapılır gibi işlem yapmış. Örneğin biz Tahtalı kyöünde o tesisleri yapmazdık. Gölün çevresi, su havzası… Buraya inşaat yapmak suçtur. Göletin ömrünü düşürür bu ve benzeri projeler.

TAHTALI GÖLETİ’NE YENİ BİNA YAPILMAYACAK

Avrupa’ya gittiyseniz en önemli değerlerinden biri turizm. Çünkü Avrupa elindeki değerleri koruyor. Amacımız elimizdeki değerleri korumak olmalı. Şu anki yönetim Tahtalı Göleti’nde inşaatlar yaparak buranın ömrünü azaltmış. Biz yapsaydık kesinlikle yargılanırdık. Belki şu anda görevden alınmıştık. Biz Tahtalı Göleti çevresinde kesinlikle yeni bir yapılaşma yapmayacağız. Bugünü değil, yarınları düşünmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı düşünmemiz gerekiyor.

MAMA FABRİKASI ZARAR EDİYOR

Aspir ve benzeri projelerde mantıklı olanlara devam edeceğiz. Mantıksız olanları iptal edeceğiz. Örneğin ufak bir fabrika kurmuşlar üretim tesisi yapmışlar. Mama fabrikası gibi. Ruhsatı yok. Hesap yapıyoruz mama fabrikası inanılmaz bir maddi zarar ediyor. Günde 300 kilo mama üretiyorsun ama personel ve benzeri giderin çok fazla. Buraya harcanan maliyetle köpekleri toplayıp büyükşehire bildirseniz size mama hibesi veriliyor. Bu çok daha fazla bir mama verimi sağlar belediyeye.”

Derince’nin borcu 330 milyon lira!

Aşevi basın yayına bağlı… Veterinerlik müdürlüğünü veteriner yönetmiyor!

Derince’ye kent lokantası geliyor!

Ak Partili danışman için Derince’ye müfettiş gelecek!