Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’nin borcu 330 milyon lira!

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Sertif Gökçe belediyenin 330 milyon lira borcu olduğunu söyledi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Derince Yelken Cafe ve Restaurant’ta basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen ve belediye yöneticileri de katıldı. Kahvaltının ardından konuşan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe şu ifadeleri kullandı: “Ben çok enkaz edebiyatı yapan biri değilim. Ama tabi belediyenin durumunu anlatmak da toplumsal görevimiz. Vatandaşımızın beklentisi de bu yönde. Toplumun bir beklentisi olmasa ben bunları açıklayacak değilim.

100 MİLYON ŞİRKETLERİN BORCU

Belediyemizin durumunu kısaca özetlemek isterim. Belediyemizin 330 milyon civarında bir borcu var. Bunun 210 milyonu belediyenin 100 milyonu da belediye şirketlerinin. Yelken Kafe ve Çenesuyu yan şirketlerimiz. Bunlar anonim şirketler. Bunlarla ilgili bilgiler ticari sırra girdiği için bilgi veremiyorum. 530 personelimiz var. Belediye bütçesinin en fazla yüzde 40’ının maaşlara ayrılması gerekiyor. Şu anda bunu çok aşmış durumdayız.”

Aşevi basın yayına bağlı… Veterinerlik müdürlüğünü veteriner yönetmiyor!

Derince’ye kent lokantası geliyor!

Ak Partili danışman için Derince’ye müfettiş gelecek!

Tahtalı Göleti’ni biz yapsak YARGILANIRDIK..!