Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki sağlık ocağında tüp yok diye kan tahlili dahi yapılamıyor!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Santral Sağlık Ocağı’nda tüp olmadığı için kan alınamıyor. Kan tahlili dahi yapılamayan sağlık ocağındaki skandala vatandaşlar, ‘Sağlıkta devrim dediğiniz bu muydu’ diyerek tepki gösteriyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yer

ugurKocaeli’de sağlık kuruluşlarında yaşanan skandallar bitmek bilmiyor. Kocaeli Şehir Hastanesi’nde 11 ay sonrasına verilen tetkik randevusu, Gölcük Necati Çelik Hastanesi’nde tuvaletleri küf kaplaması, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kadın doğum bölümünün yeni yıla bozuk kaloriferle, soğuktan donarak girmesi sadece son 2 günde yaşananlar. Bugün sağlık skandallarına bir yenisi daha eklendi.

SİPARİŞ VERDİK, BEKLİYORUZ

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Santral Sağlık Ocağı’nda tüp olmadığı için kan alınamadığı ortaya çıktı. Kan tahlili dahi yapılamayan sağlık ocağındaki skandala vatandaşlar, ‘Sağlıkta devrim dediğiniz bu muydu’ diyerek tepki gösterdi. Sağlık ocağındaki görevlilerin kuruma başvuran hastalara, ‘Sipariş verdik, gelmesini bekliyoruz’ dediği öğrenildi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yaşanan bu sıkıntılara ne zaman el atacak merak konusu.

Kocaeli Şehir Hastanesi kantin fiyatları şoke etti!

KOÜ’deki hastalar yeni yıla donarak girdiler!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi pislik yuvası oldu!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nde 11 ay sonrasına randevu!