Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet: En güzel cevabı seçimde halkımız verdi!

İzmit Belediyesi’nin ilk meclis toplantısında konuşan Fatma Kaplan Hürriyet, “Geçmiş dönemde burası zaman zaman birkaç kişinin kentin seçilmiş başkanına hakaret ettiği dönemler oldu. Vatandaşımızın bunlara en iyi cevabı seçimlerde verdiğini gördük” dedi.

İzmit Belediyesi’nin ilk meclis

İzmit Belediye Meclis Toplantısı 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bugün gerçekleştiriliyor. Başkan Hürriyet ve yeni göreve gelen meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında 32 gündem maddesi ele alınacak. Geçtiğimiz dönem AK Parti’de olan meclis çoğunluğu, bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nde. Kontenjan meclis üyeleri ile birlikte CHP’nin 22, Ak Parti’nin ise 15 meclis üyesi bulunuyor. Mecliste bir önceki dönem olduğu gibi AK Parti Grubu solda, CHP Grubu ise sağda yer alan ve kendilerine ayrılan bölümlerde oturuyor.

YAPICI MUHALEFET

Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şöyle konuştu: “2019 yılında Gülümse İzmit diyerek yola çıktık. Şehrin her köşesine umut taşımaya çalıştık. Bugün bu gülümsemenin şehrimizde daha da yayılacağına hep birlikte inanıyoruz. Biz rantın değil, halkın belediyesiyiz. İsrafın değil İzmit’in belediyesiyiz. Güçlü başkan güçlü meclis sloganımızın içerisine parti ayırt etmeksizin bütün meclis üyelerimizi dahil ettiğimizi bilmenizi işitiyorum. Yapıcı muhalefet anlayışı ile bütün partilerin bize destek vereceğine inandığımı belirtmek istiyorum.

YENİ DÖNEMDE BEMBEYAZ SAYFA

Kıymetli meclis üyelerimiz ve değerli İzmitlilerle el ele vererek daha yapacağımız çok işimiz olduğunu biliyoruz. Projelerimizle İzmit’imizi daha da ileri taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Kimseyi ayırt etmeden 5 yıl boyunca kentimize hizmet etmeye çalıştık. Bu mecliste zaman zaman gerildik, zaman zaman fikir ayrılıkları yaşadık ama hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman geri adım atmadık. Geçmişi bir kenara bırakıyoruz ve İzmitimiz adına bu yeni dönemde bembeyaz bir sayfa açmak istiyoruz.

TEK BİR DERDİMİZ VAR

Geçmiş dönemde burası zaman zaman birkaç kişinin kentin seçilmiş başkanına hakaret ettiği dönemler oldu. Vatandaşımızın bunlara en iyi cevabı seçimlerde verdiğini gördük. Bu sahnelerin önümüzdeki dönemde yaşanmayacağını umut ediyoruz. Milletimizin takdiri ne ise o takdir bizim başımızın, gözümüzün üstünedir. Tek bir derdimiz vardı o da İzmitimize hizmet etmektir. Farklı dünya görüşlerine sahip olabiliriz. Farklı siyasi anlayışlara sahip olabiliriz ancak bunların hepsinden öte anlayışımız önce kentimize sonra ülkemize hizmet etmek olmalıdır.

HERKES HATA YAPAR

Geçtiğimiz dönemde de ifade etmiştik, bu dönemde de ifade ediyoruz. Hepimiz insanız yanlış yapabiliriz. Bu meclisimizin sorumluluğu yaptığımız hataları hep birlikte düzeltmemiz ve doğru olanı yapmamızdır. Bir kez daha yeni dönemimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kentimize güzel günler güzel yarınlar getirmesini umut ediyorum. Samimiyetle başarılar diliyorum. Herkesin Allah yolunu açık etsin.”

İzmit’te nezaket havası!

İzmit’te komisyon üyeleri belirlendi!

İzmit’e yeni aquapark

İzmit kreş müdürlüğü resmen kuruldu!

TÜGVA ile protokol iptal edildi!

Ak Partililer bu defa engel olamadı! İzmit’te Nikomedia protokolü imzalandı!

İzmit’te kadınlar dönemi

CHP’liler İzmit’te çoğunluğu sağladı! Ensar Vakfı protokolü iptal