Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te nezaket havası!

İzmit Belediye Meclisi’nde konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt yeni dönemle ilgili nezaket mesajları verdi. Bozkurt, Şanbaz Yıldız için dua edilmesini talep etti.

İzmit Belediye Meclisi’nde konuşan

İzmit Belediye Meclisi’nde konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt yeni dönemle ilgili nezaket mesajları verdi. Bozkurt, Şanbaz Yıldız için dua edilmesini talep etti.
İzmit Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Aykut Bozkurt meclis toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Bozkurt konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sayın başkanımız ikinci dönemine geldi. Ona ilk döneminde en çok yardımcı olan Şanbaz Yıldız’dı. Ben Şanbaz Yıldız adına ondan bir şey rica ediyorum. Onun için ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okutursanız çok sevinirim. Grup başkan vekilliğim çok eski değil tabi ki. Ben 2019 sonrası İzmit Belediyesi web sayfasını kontrol ettim.

AK PARTİ’DEN HUZUR HAKKI TEKLİFİ

Bugüne kadar 8 komisyonumuz varmış. Dün akşam öğrendim ki komisyonumuz artmış, 14 olmuş. Üyesi sayımız 5’ten 3’e düşmüş. Muhalefet etmek için demiyorum. Deprem ve kentsel dönüşüm gibi komisyonlar var. Bunlar imar komisyonuna bağlı aslında. Bu komisyonlara gerek olmayabilirdi. Tabi takdir sizin. Geçtiğimiz dönem CHP Grubu 5 üye istemiş komisyonlarda, bu dönemde 3 üye isteniyor. Eğer ekonomik olarak dediyseniz sanki bir yanlışlık var gibi geliyor. 8 komisyon olsaydı 5’er kişiden 40 kişi oluyordu. Eğer huzur hakkı için düşündüyseniz bunu biz kendi grubumuz adına belediyemize bağışlayabiliriz. İyi çalışmalar diliyorum.”

KOMİSYON SAYILARI NEDEN ARTTI?

Komisyon sayılarının artırılması ile ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Huzur hakları ile ilgili bir durum söz konusu değil komisyonlarımızda. Hızlı karar alabilmek için 5’ten 3’e düşürüyoruz. Bu sene böyle deneyelim. Sonra bakarız yine. Komisyon sayılarımızı artırdık. Meclis üyelerimizin çalışmalara daha entegre olmaları adına bu yeni komisyonlarımızı kurduk. Her meclis grubundan arkadaşımız tecrübelerini rahatça aktarabilsin istedik.”

Hürriyet: En güzel cevabı seçimde halkımız verdi!

İzmit’te komisyon üyeleri belirlendi!

İzmit’e yeni aquapark

İzmit kreş müdürlüğü resmen kuruldu!

TÜGVA ile protokol iptal edildi!

Ak Partililer bu defa engel olamadı! İzmit’te Nikomedia protokolü imzalandı!

İzmit’te kadınlar dönemi

CHP’liler İzmit’te çoğunluğu sağladı! Ensar Vakfı protokolü iptal

CHP’liler İzmit’te çoğunluğu sağladı! Ensar Vakfı protokolü iptal