Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
blank
Vatandaş Akgün

Boykot Fransa

Sizlere anlatmaya çalıştığım şey faşizmin ve ırkçılığın aslında kutsal kitap motivasyonuyla baskı ve sömürüye katliamlara nasıl dönüştüğüdür.
Filistin halkı ve bir çok halk bunun örneğidir.
Eminim ki Filistin adını hüzünle hatırlayacaktır.
Macron Fransa’nın başına örülmüş bir çoraptır. İnsanlık tarihine “Fransız İhtilalini” kazanımlarını hediye eden tarihsel diplomasi geleneği olan bir devlet  kalkıpta kutsal’a hakaret etmez.
21. yüzyıldayız. Macron’un yaptığı terbiyesizlik, “siyaset üstü” bir durumdur, karşılığı Hollanda’dan geldi, başka bir faşist kin kustu!.. Yeni Zelanda’dan sonra Avrupa’nın ideolojik saplantılarından biri olan “ırkçılığı, katliamı gördük.. İşte Macron bu damarı kaşıyor.. Tahrik ediyor.

Kendisine düşman arıyor ve çok büyük bir hata yapıyor. Avrupa kentlerinin hepsi kozmopolit. Azımsayamayacak bir Müslüman potansiyele sahip.
Cihatci örgütlerin spesifik üyeleri hep Avrupa pasaportlu gerek var mı? Yok. Siyonistlerle normelleşenlerden ses var mı? Yok. Kim mücadele ediyor? Biz.

Ankara büyükelçisini çektiler. Savaş durumundayız. Muhterem alınmı .eski Türkiye yok. Oldu bittiye hiç tahhammülümüz yok..

Ruslar “üçüncü Roma”yı ilan etmişlerdi. Çariçe dönemi. Habsburg hanedanın Çar’a gelin olarak göderdiği, Volteire’in mektup arkadaşı. Tamamıyla bizim üzerimize kurgulanan bir plan. Putin, Doğu Roma’nın İstanbul’un peşinde. Çariçe’ye görmek kısmet olmadı ama az kalmıştı.
Sonra Çanakkale zaferiyle çarlık son bulmuştu. İşte bu aşkla anayasayı onaylatarak adım atmaya başladı.
Planı, biz bozduk. Fatih’in dönemini askerler “konvansiyonel” harp düzenin başlangıcı olarak kabul ederler. Şimdi ise bunun başka bir versiyonunu görüyoruz… Sihalar tarihin akışını değiştirdi. Fakirlikten kırılan Ermeniler Roma’nın hayalinin kurbanı oldular.
Yalnız, Lavrov’un bir sözü var, “Türkiye bizim “müttefikimiz değil, partnerimizdir.”
Sözü durumu net bir şekilde açıklıyor.S400 denenmesi bölgede oluşan Siyonist ittifaka karşıydı.
F35 için mezhepsel çatışmalarda üstünlük kazanma adına Siyonistlerle ittifak kuranlara karşı. Bu tamamıyla konjoktürel bir seçimdir. Hamle yapmak üzere iken Bizi Kafkaslarda gördüler. Paşinyan’ın taraf değiştireceği zamanlar yakındır. Karabağ’daki kararlılık efsanevidir.
Bölgeye yayılacaktır. Ötekileştirme sona erecektir. Son olarak Macron’un Roschild’uşağı olduğunu, Siyonizmin efendisi olan bu iblislerin, insanlığın bir numaralı düşmanı olduğunu unutmamalıyız.

Saygılarımla..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ