Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
blank
Vatandaş Akgün

Renkli Devrimler, Siyonist İttifak, Kaybeden medeni İsveç..

Dünya gündemi, her ne kadar da Covid 19 ile biraz sekteye uğrasa da yeni sürecin, etki noktalarından biri olduğunu, plan ve programlar da sürece dahil olduğunu söylemek hata olmaz. Şekillenen yeni sosyal hayatların, ekonomik ve jeopolitik çatışmaların, etkin güç olma kaygılarına, siyasi içerik üretme çabalarına yön ve ivme kazandırdığını görmek gerekir.

Dünya eski dünya olmaktan uzaklaşıyor. Salgının ekonomik kayıplarını yerine koymak ve güç dengelerini yeniden kurmak adına birçok stratejik kurgulara ve senaryolara sahne oluyor. Bir vatandaş olarak sizlerle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum..

BELARUS VE YEPYENİ BİR RENKLİ DEVRİM

Nato’nun Rusya’nın hakimiyet alanını baskılamak ve kuşatmak adına Saros ile beraber bilgi birikim ve tecrübeleriyle, Ukrayna ve Gürcistan renkli devrimlerinden sonra Belarus da Lukaşenko otokrasisine ve beraberinde Rus emperyalizmine karşı batı tarzı eylemlere sahne oluyor. Belarus’ya Moskova açılan kapıdır ya da kapısıdır. Napolyon’un Moskova seferin de hayati önem taşımış ve işgal ile Rusya ‘nın kapıları açılmıştır. 10 milyon nüfusun %80 Beyaz Rus % 10 ise Rus azinlik.. Kısaca, Rusya ikinci Napolyon kuşatmasıyla karşı karşıyadır. Rusya Beyaz Rusya’yı işgal edebilir ya da ilhak.. Çünkü birinci derecede kendi güvenliği ile ilgili… Umarim Belarus halkı hür iradesi gereği kendi seçimini yapar ve Rus ayısının pençeleri söker.. Putin’in üçüncü Roma hayalleri başlamadan son bulur inşaAllah..

İSVEÇ VE KAYBEDİLEN MÜCADELE

İnsan hayatını hiçe sayarak sözde medeni Avrupa’da materyalist deneyler ile halkın sağlığını hiçe atmak bir yönetim biçimi ve şekli değildir… Determinist bir cevap bulma yöntemi ise hiç değildir! Devlet ve halkın ortaklaşa aldıkları ve uygulamaya koydukları “suru bağışıklığı” deneyi ellerinde patlamış ve çevre ülkelere de bir tehdit unsuru oluşturmaya başlamıştır… Kendiliğinden ciliğin, geçmişin tozlu raflarında kalmış demode bir yöntem olduğu bir kez daha acı bir şekilde tecrübe edilmiş oldu!..

SİYONİZM İLE NORMALLEŞMEK

BAE ve Siyonist İsrail arasındaki “normalleşme” anlaşması, İslam ülkelerinde ve dünyada antisiyonist-semitist cepheler de protesto ve eylemlere konu oluyor… Öyle ki, anlaşmayı imzalayacak olan Suudiler gelen tepkiler üzerine şimdilik geri adım attılar..
Bu anlaşma ile erken 60’li yıllarda fanatik bir Siyonist tarafından yakılan Mescid -i Aksa tekrar risk ve yeni sabotaj eylemleri ile karsı karşıya kalması mümkün..
Yine bir “Kudüs Mitingi” yapmanın tam zamanı değil mi?
Mazlum Filistin halkının ve mazlum halkların yanında olmak bir erdem değil midir?

Saygı ve Sevgilerimle..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ