Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Hasan Ayaz neden sürekli açıklama yapıyor?

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz dönem dönem İzmit’te yaşanan sorunlarla ilgili yaptığı duyuruların sebebini açıkladı. Ayaz, sadece büyükşehiri ilgilendiren konularda açıklama yaptığını belirtti.

Kocaeli Haber – Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulundu. Hasan Ayaz dönem dönem İzmit’te yaşanan sorunlarla ilgili yaptığı duyuruların sebebini de açıkladı. Ayaz, sadece büyükşehiri ilgilendiren konularda açıklama yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ben Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İzmit’i de kapsayan bir grup ilçeden sorumlu koordinatörüm. Biz hizmet etmekle alakalı konuların daha iyi olması için daha işlev kazanması için bir çaba içerisindeyiz. Burada Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın da ısrarla bunu vurguluyor.

TAHİR BAŞKANIMIZ TAMAMEN İYİ NİYETLERLE

Büyükşehir Belediye Başkanımız çok iyi niyetlerle bugün İzmit’te dönen hadiselerden mustarip. Yani çok memnun falan değil. Bunlar da ben arzu ederim ki konsensüsle anlaşma kültürüyle karşımızdaki İzmit Belediyesi ve onun başkanı da aynı duyarlılığı göstersin. Yoksa bu duyarlılığı gösterme noktasında gerçekten Tahir başkanımız tamamen iyi niyetler çerçevesinde şehrime ne yapabilirim, şehrimiz insanı nasıl daha çok mutlu olsun yani bu tür şeyler oluşturabilecek sloganlar için gece gündüz mücadele etmektedir. Bunların bilinmesi gerekiyor.

İZMİT DE AYNI AMAÇLARLA SİYASET ÜRETSE

Bizim hiçbir ilçemizde hamdolsun işlerimizde bir sıkıntı yok. Tahir beyin iyi niyetinden dolayı herhangi bir problem olmaz. İzmit de aynı niyetlerle aynı amaçlarla bir siyaset üretilse bir konsensüs içerisinde el birliği içerisinde sadece ve sadece şehrimize hizmet etme noktasında bir anlayışla bugün her ne kadar da partinin ismi CHP olsa, ama gel bu şehri yönetme noktasında el ele beraberlik yapalım bakın bir kere bunu değerlendirdiniz bugün çok büyük bir badireden kurtuldunuz.

TEREYAĞINDAN KIL ÇEKER GİBİ

Cedit meselesi için konuşuyorum. Kalktılar, sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Fatma Hanım Ankara’ya gittiler. Belediye başkanımız şehrin duyarlılığı açısından ve bu işin gerekliliğine de inandığı için sayın bakanımız da bunun gereğini yaptı. Belki, yılan hikayesine dönecek bir mesele, tereyağından kıl çeker gibi halloldu. Şimdi bu bile bugün İzmit’in ve İzmit’teki Belediye Başkanımızın olaya konsensüs ile yaklaştığında şehre ne kazandırabileceği, şehrine nasıl hizmet edebileceği konusunda güzel bir örnektir.

MEDYATİK OLMAK GİBİ BİR AMACIM YOK

Artık benim zaten kendimi ön plana çıkartıcı hareketlere ihtiyacım ne var ne de gerek duyuyorum. Ben medyatik olmayı falan, bunları aşan bir adamım. Ben bugün gazetelere manşet olacağım bilmem ne olacağım falan diye uğraşamam. Ben yıllarca bu işleri yaptım. Benim öyle bir tatmin arayışım olamaz olmamalı da zaten. Şimdi son dönemlerdeki hadiselere dönelim. Ben İzmit’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren konularla ilgili açıklama yapıyorum. Görevim bu. Bu görevi de tek başıma almadım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte istişareler sonucunda bu görev bana verildi. Şimdi açıyorum Yeşilova’dan başlıyorum. Yeşilova meselesindeki benim oradaki sitemimi anlattım. Orada bir ihmalkarlık var mı geçmişe dönük bir ihmalkarlık olabilir. Geçmişte yapılanlar diye bakmayalım. Önemli olan bu anda yapılanlar yani şu anda yapılması gerekenler önemlidir. Geçmişte takılıp kalmanın da bir manası yok.

YEŞİLOVA YOL MESELESİ

Şimdi siz orada Büyükşehir Belediyesi size sormuş buraya bir proje yapacak mısınız? Onlar da yapacağız yapacağız işte bakalım falan filan derken uzun bir zaman bu yol genişliğinin, 14.5 metrenin 14 metre olduğu için İzmit Belediyesi’nin uhdesinde kalmış. Buradaki yolun yapılmadığını görünce vatandaşlardan haddinden fazla şikayet geldi. Bu sefer biz buraya bir proje üretelim demişiz. Ne yapmışız bununla ilgili kurumlardan birtakım şeyler almışız, işte bizim Telekom’dan, İSU’dan, İZGAZ’dan şundan bundan… Biz buraya bir proje üretmişiz. Bu işi muhtarlara anlatmışız. Daha sonra biz bayram sonrası, bayram sonrası dediğim Ramazan Bayramı’ndan bahsediyorum yani 6 7 ay olmuştur. Siz bir pankart koymuşsunuz bu pankartta demişsiniz ki bu cadde benim sorumluluğumda ve ben bayramdan sonra başlıyorum demişsiniz.

HER ŞEYİ SİYASET OLARAK DÜŞÜNMEYİN

Bayramdan sonra birkaç tane köprü altında kaldırımları kaldırmışsınız, kepçe çalıştırmışsınız, var olan kaldırımları da yıkarak ondan sonra bir daha da hiçbir şey yapmamışsınız. Şu anda durdurmuşsunuz ve hiçbir şey yapmıyorsunuz. O kazdığınız yerlerden de insanlar geçemiyor ve yağmur yağınca yerler çamur oluyor. Yani biraz Nasrettin Hocanın fil hikayesine dönmüş. Vatandaşa daha da büyük zulüm oldu şimdi. Bundan Hasan Ayaz’ın hayıflanmaması mümkün mü? Her şeyi siyaset olarak düşünmeyin. Bu ciddi ve önemli bir şeydir. Bir kent sorunudur. Bunu böyle kabul etmeniz gerekiyor.

Kocaeli Haber – Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiler!

Hasan Ayaz belediye başkanlığına aday mı?

Kocaeli Haber – İzmit’e hizmette ayrıcalık mı var?

Kocaeli Haber-Tapulu mülkümüzü gasp ettiler!

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi’ndeki sorunun sebebi ne?