Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Ayaz belediye başkanlığına aday mı?

Kocaeli Haber – Sürekli olarak İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Hasan Ayaz adaylık iddialarıyla ilgili konuştu. Ayaz, “Ben sadece kentime hizmet ediyorum. Siyaset siyaset zamanı geldiğinde konuşulur” dedi.

Kocaeli Haber – Sürekli

Sürekli olarak İzmit Belediye Başkanlığı’na aday olacağı konuşulan Hasan Ayaz adaylık iddialarıyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye konuştu. Ayaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben siyasette her şeyin nasip kısmet olduğuna inanıyorum. Biz şu anda Tahir başkanımızla beraber isteriz ki şehrimize hizmet edelim. İlle belediye başkanı olarak hizmet vermeyi düşünmek doğru değil. Bir şehre her konuda hizmet verilebilir. Şu anda da Büyükşehir Belediyesi kanalıyla hizmet vermeye çalışıyoruz.

NASİP, KISMET

Adaylık işleri nasip kısmet meseleleridir. Bu zamana kadar da bundan sonra da hiçbir şeye odaklanarak bir çalışma içerisinde olmadım olmayacağım da. Zamanında genel merkezimizin talimatı ile görevimden belediye başkan adayı olmak için ayrıldım. Bunu da ben kendim istemedim, teşkilatım, genel merkezim öyle uygun gördü. Ancak şu anda ajandamız sadece bulunduğumuz görev ile halka hizmet. Siyaset, siyaset yapılma zamanı geldiği zaman siyasetle ilgili düşünceler açıklanır. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.”

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi’ndeki sorunun sebebi ne?

Kocaeli Haber – Hasan Ayaz neden sürekli açıklama yapıyor?

Kocaeli Haber-Tapulu mülkümüzü gasp ettiler!

Kocaeli Haber – İzmit’e hizmette ayrıcalık mı var?

Kocaeli Haber – Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiler!