Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – İzmit’e hizmette ayrıcalık mı var?

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz İzmit’e hizmet konusunda ayrımcılık yapıldığı iddialarına yanıt verdi. Bölgeye yapılan yatırımları anlatan Ayaz, “Böyle ayrımcılık olur mu” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Haber – Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz İzmit’e hizmet konusunda ayrımcılık yapıldığı iddialarına yanıt verdi. Bölgeye yapılan yatırımları anlatan Ayaz şu ifadeleri kullandı: “İzmit’te bize az hizmet ediliyor diye bir söylenti var. Siz de şahitsiniz. Tramvayı İzmit’e yapıyoruz. Hem şehir hastanesine hem de yürüyüş yoluna uzatıyoruz. İki tarafa birden yapıyoruz. Şu an Yürüyüş Yolu projesini sürdürüyoruz. İnşallah fuar alanına da millet bahçesi yapma çalışmalarına da başlayacağız. Oraya çok güzel şeyler olacak. Pek çok proje İzmit’e yapılıyor yani. Bu mu ayrımcılık?

ÖNCE ADAYLIĞI DEĞİL, SEÇİLDİĞİNİZ GÖREVİ DÜŞÜNÜN

Bakın sizin genel başkanınız sizi bir yerlere aday olarak gösterebilir. O sizin siyasetinizle alakalı bir şey. Pek çok açıklama ve operasyon bu görevle alakalı yapılıyor. Adımlar hep başka bir göreve aday olunacağının sinyali alındığı için atılıyor. Ama siz şu anda ilk önce halkın oyuyla aldığınız yere hizmet verme görevinizi yerine getirin. Ondan sonra bu millet sizin ne yapacağınıza karar verir. Siz burada ne yaptınız ki başka bir göreve aday olunca ne yapacaksınız?”

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi’ndeki sorunun sebebi ne?

Kocaeli Haber – Hasan Ayaz neden sürekli açıklama yapıyor?

Kocaeli Haber – Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiler!

Hasan Ayaz belediye başkanlığına aday mı?

Kocaeli Haber-Tapulu mülkümüzü gasp ettiler!