Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiler!

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, İzmit Belediyesi’nin Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiğini söyledi. Ayaz, “İşletmenin sözleşmesi 14 ay önce sona ermiş. Belediye burayı 14 aydır sahipsiz bırakmış, harabeye çevirmiş” dedi.

Kocaeli Haber – Kocaeli

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Gölkay Park’la ilgili konuştu. Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulunan Ayaz şu ifadeleri kullandı: “Gölkay Park vicdanlarımızda bir yara oldu. Kamuoyuna atılan mesajı hepimiz gördük. Akıllı bir kafa yapısı böyle bir mesajı atmaya utanmaz mı, çekinmez mi? Mesajı birlikte okuyalım; ‘Yıllardır birilerinin elinde heba edilen Gölkay Park’ı kurtarıyoruz. Gölkay Parkı yeni nesil yaşam alanı proje lansmanına bugün saat 11.00 itibari ile başlıyoruz.’

PSİKOLOJİK BİR PROBLEM VAR

Bunlar akılla izah edilecek şeyler mi? 2.5 yıldır burası sizin elinizde. 14 aydır orada işletmeci yok. 14 ayda orayı harabeye çevirmişsiniz. Güvenlik önlemi bile almamışsınız. Ulu orta birtakım işlerin yapıldığı bir yer haline dönmüş. Bunu siz yapmanıza rağmen şimdi de geçmiş yönetimler diyorsunuz. Yani bu böyle, çok da ağır bir ifade kullanmak istemiyorum ama psikolojik bir problem var burada. Yapılan açıklamaların hiçbir izahatı yok hiçbir şeyi yok.”

Kocaeli Haber – İzmit’e hizmette ayrıcalık mı var?

Kocaeli Haber-Tapulu mülkümüzü gasp ettiler!

Hasan Ayaz belediye başkanlığına aday mı?

Kocaeli Haber – Hasan Ayaz neden sürekli açıklama yapıyor?

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi’ndeki sorunun sebebi ne?