Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber-Tapulu mülkümüzü gasp ettiler!

Kocaeli Haber – İzmit Cumhuriyet Parkı ile ilgili konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz parkın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tapulu mülkünü olduğunu belirterek, “Tapulu mülkümüzü gasp ettiler” dedi.

Kocaeli Haber – İzmit

Kocaeli Haber – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz Bağımsız Kocaeli’ye İzmit Cumhuriyet Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Parkta yaşanan sorunları anlatan Hasan Ayaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bize gelip çocuk parkı diyorlar. Biz size 2.5 yıldan beri burada sorun olduğunu söylüyoruz… Bakın ben Hacıhızır Mahallesi’nde yaşıyorum. Oradan geçen insanlar bana affedersiniz ama burası ‘dışkı kokuyor’ diyor. Ben bir gün bunu Gökmen beye (Gökmen Mengüç) açtım. Cumhuriyet Parkı’ndakiler devamlı kokuyu şikayet ediyor dedim. Biz burayı İzmit Belediye’sine tahsis ettik dedi.

TAHSİS DEVAM EDİYORDU

O zaman daha tahsis süresi devam ediyordu. İzmit Belediyesi hem buraya çalışma yapmıyor hem de biz sorunca cevap vermiyorlar. Böyle bir süreç geçmiş aradan. Bu süreç sonrasında Tahir beye farklı kanallarla şikayet gelmiş. Bizim çocuk parkı ile ilgili bir projemiz var ama gasp ettiler. Böyle şeyler yapacağınıza bize gelip Büyükşehir Belediyesi burası senin el birliği içinde İzmit’in damarı olan Cumhuriyet Çocuk Parkı’nı halkımız için nezih bir yer haline getirelim, İzmitlilerin kullanımına açalım deseler biz bundan çok büyük memnuniyet duyarız.

ALİ CENGİZ OYUNLARINA ALET EDİYORLAR

Şu gülünç tabloyu şehrimizin bütün insanları görüyor. Mesele sadece çocuk parkı olsa o bir şekilde halledilir. Ama hangi bir tarafını tutacağız? Tahir bey devlet adamlığını bilen bir şahsiyettir. Çok başarılı bir valilik dönemi de yaşadı. Devletin, devletçiliğin ne olduğunu bilen bir başkanımız var. Kendi ufak Ali Cengiz oyunlarına akademik başkanımızı alet ediyorlar. Bunu çok doğru bulmuyorum. Zaten başkanımız bunlara girmek istemiyor ve girmemek için her yolu deniyor. Bir kere bunu görmek lazım. Bu ve bunun gibi meselelerde ortak aklı İzmit’e hizmet etme noktasında kullanmalıyız. Kavga etmeyi seven insanlar kimseyle kavga edemezlerse kendileriyle kavga etmeye başlarlar.

HUKUK FAKÜLTESİNDE BUNLAR MI ÖĞRETİLİYOR?

Bir diğer konu ise hani siz hukukçuydunuz? Hukuk fakültelerinde bunlar mı öğretiliyor? Sizin eğitimli olduğunuzu zannediyorum. Her şeyin hukuka uygun olması, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuralları kaideleri çerçevesinde olması gerekiyor. Bunları biliyorsunuz. Hele hele hukukçu bir belediye başkanı bunu çiğnemeye kalkarsa yakışmaz. Hukukun gereği neyse odur. Gelelim şuna. Bizim 11 ilçe belediyemiz var değil mi. Her ilçede bizim partimizin belediyesi de olsa kurallarımız hukuk çerçevesi içinde işler. Bütün ilçeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hukuk çerçevesinde yazışmalar yapar. Biz yeni dönemde tahsis yapmıyoruz. Büyükşehir belediyesi olarak projeleri hayata geçiriyor ve işletmesini ilçe belediyelerimize devrediyoruz. Cumhuriyet Parkı’nda da bunu istedik. İstemediler. Tapulu mülkümüzü gasp ettiler.”

Kocaeli Haber – Fethiye Caddesi’ndeki sorunun sebebi ne?

Kocaeli Haber – Hasan Ayaz neden sürekli açıklama yapıyor?

Kocaeli Haber – İzmit’e hizmette ayrıcalık mı var?

Kocaeli Haber – Gölkay Park’ı 14 ayda harabeye çevirdiler!

Hasan Ayaz belediye başkanlığına aday mı?